Egyéb kategória,  Kicsit mélyebb magyarázat

Pszichiátria a halálipar?

Amennyiben a felkeltettem az érdeklődésed...

...úgy a funkcionális táplálkozási tanácsadói tudásomat igénybe veheted.

 

Szándékosan nem akartam más címet adni a bejegyzésnek, mint maga a videó, mely nagyon régóta fenn van a YouTube megosztón, sok másikkal egyetemben. Ahhoz, hogy jobban értsük az egészet, érdemes lehet ezeket átolvasni. 

Úgy érzem kellőképpen elmagyaráztam miként hatnak ezek a vegyületek, amiknek meglehet a maguk helye, mert egy mentális, mániás skizofrén betegnek nagy valószínűséggel nem kortizol/vércukor, mellékvese problémája van. Ennek a kiderítése minden esetben a kezelőorvos felelőssége, de azt tudjuk, hogy mikor szokott endokrinológiai leletet kérni a pszichiáter…soha. Az más kérdés, hogy értelmezni tudná-e rendesen. Ebben eléggé kételkedek, ha azt vesszük alapul, hogy manapság még az endokrinológusok sem állnak a helyzet magaslatán.

Ha tetszett a videó, akkor a jobb oldali sávban a YouTube felületén lesznek javaslatok, de itt egy keresési találat is, hogy könnyebb legyen. 

Továbbá voltam ezen a kiállításon, sajnos nem tudni mikor lesz/lehet legközelebb, de megérte az időt. Ezek mellett volt más sok információ is, ha lehetőség lesz rá bármikor is, ne hagyjuk ki. Pláne azért, mert akkoriban ingyenes volt, de ha akár 2000 ft-ot is kérnek érte…akkor is megéri. 

Ha nem indulna el a videó, akkor a YouTube felületén elérjük (katt/tap).

Az oldalon található információk saját szellemi termékek, a szöveg része vagy egésze jogvédelem alatt áll. Bármely részének, vagy egészének a felhasználása (idézése) kötelezi a felhasználót a forrásmegjelölésre, minden jog fenntartva, copyright © 2020.
”Anna”/ A funkcionális táplálkozási tanácsadói képzésemről itt tudsz bővebben olvasni.

”Anna”/ Az e-book-ok itt voltak elérhetőek, ezekben a témákban. Így, ebben a formában nem lesz többet letölthető/megvásárolható, erről a továbbképzésemnél is olvashatsz.

”Anna”/ Itt az érintett témakörökről téjékozódhatsz, mely biztosan bonyolult lehet elsőre.

Kövess a facebook oldalon...

...ott is mindent megtalálsz, vagy küldhetsz üzenetet.

Iratkozz fel ha értesülni szeretnél az újdonságokról, spam mappát ellenőrizd

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: