Kutatásaim anyagai

Miről is szólnak?

KönyvtárA mellékvese fáradtság sok sorozatos PDF-ekről lejjebb tudsz tájékozódni. Az alant lévő füleken tudsz olvasni, hogy mit tartalmaztak a PDF-ek, ezek össze vannak állítva. És lentebb még sok egyéb kiegészítőt is írtam, külön. A könyv ikonra kattintva/érintve tudod elolvasni a rövid tartalmukat. 

A PDF-ek tapasztalati úton születtek…

…ami a saját problémámból adódott, természetesen magamnak köszönhettem. Ezt a bemutatkozómban leírtam, a linket a zöld “rólam a következőket tudhatod” gombra kattintva érheted el. A funkcionális táplálkozási tanácsadói vizsgám után az ott szerzett tudást is igénybe veheted, ellenben az igazi fő profilom a mellékvese és az ehhez kapcsolódó problémák. Az autodidakta módon történő tanulás sokat adott, ehhez hozzá jött a 2019 év végén nyitott facebook csoport, mely szintén nagy tapasztalatot nyújtott, sokat segítve a beszélgetésekkel. Tehát mondhatni, hogy igen nagy rutinra tettem szert.

A kutatásaim és tanulmányaim segítségével kidolgoztam egy módszert, mellyel lehet javítani a mellékvese állapotán. Kíváncsi vagy saját eredményekre, melyek valósak? Akkor nézd meg a sajátomat, minden lelettel van igazolva.

A teljesség igénye nélkül lentebb van az e-book-ok egy része.

”Anna”/ …ez enzimdefektus nélkül.
”Anna”/…kettő az egyben, ez lenne a teljesen alap tudás, ajánlom, mert ezzel a kiegészítővel teljes a kép, nagyon sok mindent megmagyaráz.
”Anna”/…három az egyben, ez lenne a teljesen alap tudás, ajánlom, mert ezzel a kiegészítővel teljes a kép.
”Anna”/…kiegészítő, benne a mellékvese fáradtság + rT3 kiegészítő.
”Anna”/… tartalmazó 390 oldalas írás benne a táplálékkiegészítők elemzésével.
”Anna”/…, 5 PDF-et tartalmazó közel 440 oldalas, részemről a legteljesebb, a végén a legteljesebb írással a ketogén diétáról/böjtről/DHEA-ról.
”Anna”/…részemről a legteljesebb, a legteljesebb írással a ketogén diétáról/böjtről/DHEA-ról és a legvégén a fogyás teljes leírásával, mellékvese kímélő módon .

Néhány elégedett vásárló értékelése

A kutatási könyveimről pár vélemény

Akiknek sokat segítettek az általam írt tanulmányok

Amennyiben a felkeltettem az érdeklődésed...

...úgy a funkcionális táplálkozási tanácsadói tudásomat igénybe veheted.

Iratkozz fel ha értesülni szeretnél az újdonságokról, spam mappát ellenőrizd
error: