Tanulmányaim

Amennyiben a felkeltettem az érdeklődésed...

...úgy a funkcionális táplálkozási tanácsadói tudásomat igénybe veheted.

Az első E-book 2019-ben a blogomból íródott, melyhez rengeteg mindent tettem még hozzá. Ahogy haladt az idő, egyre többet tanultam és az összefüggéséket mind újabb és újabb PDF-ben adtam ki, majd az újak nem értékesítve lettek, hanem a blogra felkerültek, teljesen ingyenesen, segítségképpen. Az értékesítés 2021.08.16.-ával újraindult, ebben az évben féláron lehet a tiéd, ahogyan a tudásom is, ha a könyvet kevésnek tartod.

A könyvek bonyolultsága idővel egyértelműsítette számomra, hogy sokszor nem valós segítség, ezt te magad is megnézheted az oldalszámokból.  

Ezért jelentkeztem a funkcionális táplálkozási tanácsadói tanfolyamra, hogy ezt a tudásomat bővítsem a képzés anyagával és a mellékvese fáradt embereknek is segítsek.

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a tudásom, a funkcionális táplálkozási tanácsadó vizsgám után lehetőséged van igénybe venni, erről hírlevélben, Facebook-on értesítelek.

Ez nem könyv...

…hanem a legnagyobb bizonyíték, hogy a mellékvese fáradtságot igenis helyre lehet hozni. A saját leleteimet tartalmazza, mindent dokumentálva.

Régi és új leletek egymás mellé állítva, beszéljenek a számok. A tanulmányaim általi javulást tartalmazza.

Nincs vásárlói értékelés...

…csak a saját életminőségem.

10/10

Első anyagom, 2020 január

A blogból átemelt és kiegészített, PDF-ben kiadott első, közel 250 oldalas átfogó írás.

Nincs vásárlói értékelés

Első kiegészítő az rT3, 2020 február

Sok dolog nem hagyott nyugodni, és elkezdtem tovább kutatni, így megszületett az első kiegészítő, melyet csatoltam a 250 oldalas alap verzióhoz, így lett majdnem 300 oldal.

4 vásárlói értékelés alapján

5/5

Második kiegészítő az edzés, 2020 február vége

Önmagában rövid ideig volt elérhető, kellett hozzá az alap + rT3 kiegészítő.

Az edzés endokrinológiája is érdekelt, mivel elég sokat voltam a sportban. Ez a PDF is majdnem 50 oldalas, külön nem elérhető, egyben került ki, 350 oldallal.

Nincs vásárlói értékelés

Harmadik a táplálékkiegészítők, 2020 március

Ha az edzés is kivesézésre került, akkor értelemszerűen az oly sokat emlegetett kiegészítők piacát is megnéztem. Értelme nem sok volt, mert idáig is tudtam, hogy semmit sem érnek, de legalább meg is értettem. Összefűzve már karcolta a 400 oldalt.

3 vásárlói értékelés alapján

5/5

Negyedik kiegészítő a DHEA és ketogén, 2020 július

A DHEA-ról eddig is tudtam sok mindent, de még jobban bele akartam menni. Meg persze az örök mumus, a ketogén diéta. Értettem eddig is nagyon sok mindent, de teljesen világossá csak ekkor vált. Terjedelmét tekintve a 450 oldalt súrolta.

7 vásárlói értékelés alapján

5/5

Könnyített mellékvese fáradtság 2020 augusztus

Elég sok kritikát kaptam, hogy nehezen érthető a teljes verziós mellékvese fáradtság, így készítettem egy könnyebben emészthetőt.

2 vásárlói értékelés alapján

5/5

A fogyás útmutatója 2020 december

Igény mutatkozott egy diétára is, így kiadásra került egy útmutató, mellyel a legkevésbé terheljük a mellékvesét, egyszerűen leírva, 76 oldalban. Majd egy jóval tartalmasabb, mindent elemezve, 136 oldalon keresztül.

3 vásárlói értékelés alapján

5/5

A fogyás útmutatója és a mellékvese fáradtság könnyített tartalommal 2020 december

Egyben a kettővel nagyon jól és egyszerűen le lehet vezetni egy diétát, figyelve arra, hogy mikor milyen tünetek, amik már utalnak bizonyos állapotokra.

Nincs vásárlói értékelés

Mellékvese fáradtság + rT3 + fogyás teljes verzió

Ezzel összeállítással remekül meg lehetett érteni azt, hogy miként áll össze a mellékvese fáradtság és a fogyás kapcsolata, 370 oldalon át.

Nincs vásárlói értékelés

Az összes eddigi kiadások

A hat kiadás tartalma egyben, majdnem 500 oldalas terjedelemben.

Nincs vásárlói értékelés

”Anna”/ A funkcionális táplálkozási tanácsadói képzésemről itt tudsz bővebben olvasni.
”Anna”/ Az e-book-ok itt voltak elérhetőek, ezekben a témákban. Így, ebben a formában nem lesz többet letölthető/megvásárolható, erről a továbbképzésemnél is olvashatsz.

”Anna”/ Itt az érintett témakörökről tájékozódhatsz, mely biztosan bonyolult lehet elsőre.

Iratkozz fel ha értesülni szeretnél az újdonságokról, spam mappát ellenőrizd
error: