A fogyás, mellékvese kímélő módon, teljes PDF

Kategória:

Leírás

”Anna”/ A funkcionális táplálkozási tanácsadói képzésemről itt tudsz bővebben olvasni.
”Anna”/ Az e-book-ok itt voltak elérhetőek, ezekben a témákban. Így, ebben a formában nem lesz többet letölthető/megvásárolható, erről a továbbképzésemnél is olvashatsz.

”Anna”/ Itt az érintett témakörökről tájékozódhatsz, mely biztosan bonyolult lehet elsőre.

A PDF-ek szerzői jogvédelem alatt állnak, továbbítása harmadik félnek törvénybe ütköző cselekedet. Köszönöm, ha nem így teszel, és megtiszteled a munkámat!

Miről fog szólni? Ha vásárlóm voltál (mit most is megköszönök), akkor sejtheted a részletességet, és az alaposságot. Ezekből áll össze a könnyített fogyás mellékvese kímélő módon, konyhanyelven leírva. A teljes PDF a pontok maximális elemzése (esetleg újak hozzáillesztése), hormon és enzim mélyen, ahogyan a teljes mellékvese fáradtság PDF. Ebben már konkrét endokrinológiai útmutatás is szerepel, leletértelmezés, segítség, ezt a PDF-en belül kék színnel jelölöm, így tudjuk, hogy ez az új. Akkor fogod értékelni, ha tetszettek az előző teljesek. A PDF-ben összegezve vannak hormonértékek, ha szeretnéd érteni a sajátodat, akkor ezekkel kell rendelkezned:

-ACTH, anti-TPO/TG/TRAK/TSH/t4/fT3/rT3/nyál kortizol, és egy pajzsmirigy ultrahang, kiegészítésként egyéb képalkotó eljárás. Biorezonancia, különböző gépekkel végzett, majd hormonra bontott eredmények nem kiértékelhetőek, csakis a vérvételi vizsgálat számít, gyakran ezek sem mindig egyértelműek és zavarosak lehetnek. A többi mind mese…

Ezen PDF megértése nem kapcsolódik bármelyik teljes PDF tudásához, önállóan, egyedüli PDF-ként is minden érthető lesz. Nyilván nem írtam le mindent, de ami szükséges az benne van, ha rendelkezel a mellékvese + rT3 PDF-el, akkor extra magyarázatokat is találsz, a még teljesebb megértés miatt. Az eleje az összes hormon ismertetése, mely nagyon fontos a képhez, a teljes PDF-ből vannak átemelve, az érthetőség miatt:

-az összes hormon ismertetése, ami kapcsolódik az agyhoz, mellékveséhez, pajzsmirigyhez, petefészekhez, gyakorlatilag minden hormon ismertetése, mely fontos a megértéshez, cirkadián ritmus leírása

-anabolikus és katabolikus folyamatok ismertetése

-BMR fogalma, kivesézése

-rT3-ról mindent, amit tudni lehet…ez az rT3-as kiegészítés része, ami a kulcs az egészhez

-kortizol válaszok ismertetése

-koffein hatásai

-HbA1C ismertetés rT3 vonatkozásban

A fogyás bővített verziója pedig ezeket részletezi, összesen 134 oldalon keresztül (ebből a könnyített fogyás 46, a többi az elemzés és a hormonok leírása), önállóan értelmezhető, nem szükséges másik PDF, ettől függetlenül teljes magyarázatok, az endokrinológia szemével, ahol csak lehetett kitértem erre:

 • miként áll össze a diéta
 • miért úgy, és miért azt kellene csinálni, ahogy
 • miért terheli a legkevésbé a mellékvesét?
 • mit lehet/ne enni, mikor és mennyit, és hányszor?
 • összehasonlítás az összes ismertebb diétával, ketogén, böjt, low carb, 160 g, hogyan rombolnak, ezeknek a tünetei, amikor már nagy lehet a baj, de nem tudjuk mi az oka
 • ismertetése annak, hogy mikor lehet ennek nekifogni, és az eredmény tartós is lehet
 • minden buktatója az egésznek, segítség a tünetek értelmezéséhez, leírva a miérteket…pl miért állhat meg a fogyás (nem ennél a módszernél, úgy általában)
 • alapszinten elmagyarázva miért nincsenek mellékvese/fehérje…stb…különböző hormon típusok és minden diéta előbb utóbb a mellékvese funkciójának a beszűkülését okozza (ez a rész rendkívül szerteágazó, sok helyen jelen van a PDF-ben, olyat olvashatsz itt, amit eddig sehol máshol)
 • miért fekete és fehér az endokrin rendszer és nincsenek hormon/anyagcsere típusok?
 • a blogra mutató linkekkel (ezek ingyenes magyarázatok) segítek egyes témákban a PDF-en belül
 • edzés és a vele járó tünetek leírása, amikor már kezdődnek a problémák, de nem tudod miért
 • mikor kell azonnal abbahagyni a fogyási céllal folytatott diétát
 • hogyan teszteljük leletek nélkül a lehetséges állapotot
 • mit ne csináljunk
 • DHEA segítség
 • mikor nem működik és miért, ACTH, anti-TPO/TG/TRAK/TSH/t4/fT3/rT3/nyál kortizol teljes elemzéssel, segítséggel (ez a rész rendkívül szerteágazó, sok helyen jelen van a PDF-ben)
 • átmeneti böjt segítség, mik a nagyon rossz tünetek
 • mire nincsen szükség?
 • a diéta utáni súlytartás…mi az oka, ha nem hízás tapasztalható
 • lavírozás a fogyás és a mellékvese regenerálása között, ez csak segítség, de fontos
 • amikor nem jön a baba, magyarázat és segítség
 • általában véve a gyógyszerekről (t4/t3, Naltrexone, Cortef, fogamzásgátlók, GLP-1 fokozók/analógok…Ozempic, Victoza…hatásai, rT3 kiegészítő tartalmazza…ez itt csak érintőleges, de fontos, ez új megvilágítás, ismétlés
 • összefoglaló ez egészről, ami az endokrinológiára hagyatkozik és egy…számomra nagyon elszomorító megállapítás, ami ismerteti azt a helyzetet, amikor nincsen megoldás. Nem azért, hogy elkeserítsem az olvasót…éppen ellenkezőleg, hogy tudja az okokat és merre érdemes tovább menni

Mikor ne jusson eszedbe ennek a PDF-nek a megvásárlása? Akkor, ha nem tudsz a bonyolultabb összefüggésekkel megbarátkozni.

Akkor, ha a következő tüneteid vannak:

-éjszakai pisilés (akár többször is), felébredés az éhségre/heves szívverésre, vércukor esések, szédülés, stressz kezelési problémák, só és cukor utáni sóvárgás, hirtelen rosszullét, hányinger

Ezek együttese erős kortizol hiányt feltételez, így semmiképpen sem javaslom a súlycsökkentő diétát, hiába van rajtad felesleg, mert idővel minden rosszabb lesz.

Olvasd el ezt, és jobban képben leszel.

Ha ezeknek a tüneteknek java részét tapasztalod, akkor neked nem fogyni kell, hanem nagy valószívűséggel a mellékvesének az állapotát javítani. 

Eddig sem hazudtam, most sem fogok. Ennek a diétának, életmódnak komoly endokrinológiai feltételei vannak, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Csábíthatnálak azzal, hogy csoda fog történni, és lefogysz (ez működni is fog, mint minden diéta), és sosem jön vissza. Elhinnéd? Biztosan, de nem ez a célom, hanem az, hogy valós képet kapj mindenről. Miért történik minden, és miért úgy ahogyan, mit kell tenned ha tapasztalsz valamit. Ha ezt megérted és elfogadod, akkor ez a te könyved lesz. Amennyiben ezzel nem tudsz azonosulni, és hiszel a mesékben, akkor nem értél meg erre az információra. Ne hidd azt, hogy kevés vagy hozzá, te is meg tudod érteni, ha vannak leleteid, akkor hatalmas segítség.

Miért született meg ez a PDF? Az ok nagyon egyszerű. Az oldal a mellékvese fáradtságra volt/van kihegyezve, immáron 1 éve. Ellenben nagyon sok helyen olvasok félrevezető, semmitmondó leírásokat, amit nagyon elviszik az embert, nemcsak tudásban, hanem az egészégben is. Ha fogyni szeretnénk, akkor meg lehet tenni, de az okok rejtve maradnak. Az, hogy miért híztál vissza, itt most alapszinten megtalálod, de megoldás nem minden esetben van. 

Köszönöm, ha megveszed, ezzel hozzájárulsz a saját tested megismeréséhez és esetleges betegként pedig talán jobban képben leszel és tudsz magadon segíteni. És utolsó sorban köszönöm, hogy megtiszteled a munkámat azzal, hogy megveszed!

A megrendelést (Paypal/bankkártya/előre utalás) lejjebb adhatod le, semmi extra. Név, cím, minden adatot tölts ki, erre kapod a számlát. Ha nem jelenik meg a fizetési lehetőség, akkor semmi gond, töröld ki a kosárból az X-el (üres legyen), majd a lap tetején “Kosárba rakom”.  Lent megtalálod a fizetési lehetőségeket, Paypal/bankkártya/átutalás, pipáld ki, hogy elfogadod az adatkezelési és ÁSZF tájékoztatót, továbblép a rendszer. Itt tudsz Paypal-al/bankkártyával/előre utalással fizetni, megadod, amiket kér a felület. Bankkártyás fizetésnél meg kell adni az adatokat (az oldal SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, a bankkártya adatok biztonságban vannak) és a továbbiakban lehet a fizetéshez haladni.

Sikeres fizetés esetén kapsz egy rendelés visszaigazolást a megadott e-mail címre az adataiddal (én is), majd egy másikat, melyben a letöltési link szerepel, ezt egy kicsit később. Ennek EGYSZER használatos a linkje, időkorlát nélkül. A letöltés, az e-könyv megtartása ( esetleges véletlen törlése) a te felelősséged, a weboldal ezért semmilyen formában nem vonható felelősségre. Végül kapsz egy harmadik e-mail-t, melyben a számlát kapod, ezt jóval később, ha megcsináltam.

Előre utalási lehetőség (itt nem automata a rendszer, kézzel küldöm el a linket, ez esetenként több idő lehet, de fél órán belül ott a link, éjjel nyilván nem): a megrendelést követően kapsz egy e-mailt, ebben benne van a rendelésszám. Ezt a közlemény/megjegyzés rovatba írd be, ez alapján tudlak azonosítani. Ha az utalt összeg megérkezett, küldöm az emailt, benne a letöltési linkkel, aztán pedig a számlát.

Android rendszer esetén bizonyos gyári böngészők nem kezelik (nyilván azért, mert nem minden szabvány a rendszerben, minek is az) megfelelően a kapott linket. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hibára fut. Semmi gond, ne a gyári böngészőben nyisd meg a linket, hanem a “hivatkozás másolása” opcióval (tartsd nyomva) illeszd be a Chrome böngészősávba. Így semmi gond nem lesz, PC-n és Android alatt Chrome-ban nincsen probléma. Ha elrontottad, nosza (látom a rendszerben), írj nyugodtan, természetesen megoldjuk. 🙂 Nem veszik el a kifizetett összeg, efelől ne legyen kétséged.

Amennyiben gondod van (letöltéssel, megrendeléssel), írj az elérhetőségemre, remélem hasznos lesz és jobban képben leszel magaddal.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A fogyás, mellékvese kímélő módon, teljes PDF” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Szolgáltatás
Mennyiség
Összeg
Kosár összege Ft
Teljes összeg Ft
 • Sajnáljuk, úgy tűnik nem elérhető egyetlen fizetési mód sem a választott országban. Kérlek, lépj kapcsolatba velünk, ha támogatásra van szükséged vagy alternatív megoldást javasolnál.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

error: